De zon is onze meest duurzame energiebron

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. Nefit biedt unieke zekerheden: geen losse componenten van verschillende leveranciers, maar een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties van één betrouwbare leverancier.

Wie kiest voor een CentroSolar zonnestroomsysteem van Nefit, kiest voor een hoogwaardig, duurzaam systeem van Europese kwaliteit met unieke zekerheden. Geen onduidelijkeid over de herkomst of garantievoorwaarden. Nefit geeft 10 jaar garantie op de panelen en bevestigingsmaterialen, 5 jaar op de omvormer en maar liefst 26 jaar garantie op de opbrengst in kilowatuur (kWh).

Bovendien ligt de opbrengst aantoonbaar hoger dan die van andere systemen. Dankzij de polykristallijne PV-cellen, het gepatenteerde antireflectieglas met coating en een optimale afstemming van de componenten levert een CentroSolar systeem van Nefit de hoogste opbrengst (kWh) per geïnstalleerd vermogen.

> DOWNLOAD BROCHURE

Wilt u meer informatie over alle voordelen over duurzame energie bel ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

 
BOSCHRAND 47, 5052 HK GOIRLE. T 013-5345755. E INFO@DREVANLOON.NL